Gruzínské koření
Směs upravená speciálně pro přípravu všech druhů masa - ideální na steaky, pečené směsi masa a zeleniny, mleté maso, masové polévky a také na grilování. Jednotlivé složky...
Utskho Suneli, neboli pískavice se výborně hodí k masovým jídlům, houbám, bramborám. Je skvělou přísadou do polévek a omáček. A nejen to! Tato skvělá bylinka podporuje imunitní...
Zafrana je směs koření, jehož základem je tzv. imeretský šafrán neboli aksamitník (v Gruzii nazývaný také "kviteli kvavili", tedy žlutý kvítek). Dodá jídlu krásnou barvu...
Tato směs určená pro zeleninové pokrmy udělá z každého Vašeho jídla nevšední zážitek. Podtrhne lehkost zeleniny a dodá jí originální chuť. Skvělě doplní grilovanou...
Adžika (Ajika) je tradiční gruzínské koření, jako stvořené pro milovníky pikantních jídel, kterým dodá jedinečnou chuť a aroma. Skvěle doplní jakékoli jídlo, od masa a...
Khmeli Suneli patří k nejslavnějším gruzínským kořením, spolu a Ajikou a Svanskou solí, a je nepostradatelnou součástí slavných gruzínských jídel jako je Satsivi nebo Kharcho....
Svanská neboli Svanetská sůl je královnou gruzínských koření, jejíž název je odvozen od místa jejího původu - horského regionu Svaneti. Dodává jídlu bohatou chuť i aroma a je...