Toto jantarové suché kvevri víno bylo vyprodukováno v certifikovaných bio vinicích bratrů Gamtkitsulashvili. Organická produkce dala vínu vyvážené tělo obohacené...
Červené suché víno vyráběné tradiční gruzínskou metodou známou již 8 000 let z odrůdy Otskhanuri Sapere. Víno s malinově červenou barvou se vyznačuje elegantní vůní čerstvých...
Oranžové kvevri suché víno vyrobené z jedné z nejvzáčnějším tradičních gruzínských odrůd, Kisi. Víno bylo vyrobeno tradiční gruzínskou metodou zvanou Kvevri, kdy fermentace...
Oranžové suché nefiltrované víno z hroznů odrůdy Kakhuri Mtsvane vyrobeno kachetinskou metodou výroby vína. Víno 6 měsíců zrálo v kvevri, tradičních gruzínských hliněných...
Jantarové suché kvevri víno vyrobené z odrůdy Rkatsiteli. Je to velmi aromatické víno, bohaté na třísloviny. Vynikající hrozny tohoto skvělého vína dozrávají v...
Nefiltrované jantarové víno, které leželo v kvevri nádobách po dobu 6 měsíců nabízí krásnou zlatavou barvu a aroma tropického a sušeného ovoce s medovými tóny. Je to víno...
Jantarové suché víno vyráběné tradiční gruzínskou metodou známou již 8 000 let z vybraných hroznů odrůd Kakhuri Mtsvane, Kisi a Rkatsiteli vinařství Chateau Buera. Víno 6 měsíců...
Tsolikauri je bílé suché víno pocházející ze západní Gruzie. Je to víno, které chutná svěže a ovocně, živá a osvěžující kyselinka je cítit v celém těle. V cíli překvapí dlouhým,...